Vlaamse Wonderjaren

Dit speelt nu bij Vlaamse Wonderjaren:

De Vlaamse strijd (om de jukebox)

In 1965 draaide veel – om niet te zeggen alles – in het muziekwereldje om de jukebox, maar de Vlaamse artiesten zagen met lede ogen dat hun platen amper op die jukeboxen geraakten.

U ziet onder meer gesprekjes met Louis Neefs en Joe Harris, twee Vlaamse helden die we vandaag herinneren. Louis verongelukte vandaag 43 jaar geleden, kerstekind Joe zou vandaag 80 zijn geworden.


Je zou ook interesse kunnen hebben in...

« Dankzij Ramses Shaffy heb ik voet aan wal kunnen zetten in Nederland. Hij had me bezig gezien in het Sportpaleis en vroeg me om met hem mee te gaan. Shaffy was een genereus man. Hij heeft hard en hevig geleefd, maar ik ben blij dat ik hem ben tegengekomen. Diezelfde dankbaarheid koester ik ook tegenover mensen als Jules de Corte, Jan De Wilde, Zjef Vanuytsel en Dimitri van Toren.Della Bosiers
Gazet Van Antwerpen – 9 juni 2017