Vlaamse Wonderjaren

Dit speelt nu bij Vlaamse Wonderjaren:

Gastenboek Vlaamse Wonderjaren

Schrijf iets in ons gastenboek dat je wilt delen met de andere bezoekers van Vlaamse Wonderjaren. Aan welke Vlaamse artiesten of liedjes denk je graag terug? Wanneer en hoe ontdekte je dit radiostation? Wat is goed of minder goed aan Vlaamse Wonderjaren of wat kan beter?

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
Schrijf iets in ons gastenboek dat je wilt delen met de andere bezoekers van Vlaamse Wonderjaren. Aan welke Vlaamse artiesten of liedjes denk je graag terug? Wanneer en hoe ontdekte je ons radiostation? Wat is goed of minder goed aan Vlaamse Wonderjaren of wat kan beter?

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
12 berichten.
Katrien Van Zele Katrien Van Zele uit Lembeke heeft geschreven op 18 februari 2020 om 17:20
Ik ben fan van Eddy Wally en heb deze site via iemand anders gevonden, ik kende de geschiedenis van Eddy Wally, van z'n prille begin. Kende 'm ook persoonlijk en ben hรฉรฉl vรฉรฉl in z'n Feestzaal Paris-Las-Vegas geweest. Toffe tijden waren dat! Zo 'n fijn mens, zo is er gรฉรฉn tweede!!!!!
EDDY ROMY EDDY ROMY uit Kessel-lo heeft geschreven op 16 januari 2020 om 13:57
Fantastische site !!! Ik heb jullie trouwens ook vermeld op mijn eigen website www.eddyromy.be onder de rubriek Discografie. Langs deze weg ook groetjes aan al mijn (ex)collega's wiens adres ik in de loop der jaren ben kwijtgespeeld ! ik wens jullie het allerbeste ! Eddy Romy
PATRICK HAAGEN PATRICK HAAGEN uit MERKSPLAS heeft geschreven op 10 december 2019 om 21:01
Hallo, ik ben opzoek naar een opname van Hilde Verdun nl. Je Hebt Mij Zo'n Pijn Gedaan. Het is de vertaling van de originele versie van Dina Simone - Now I Lay Me Down To Weep. Kan iemand me verder helpen? Alvast bedankt.
Lune Lune heeft geschreven op 7 december 2019 om 00:03
Hallo! Ik ben al erg heel lang op zoek naar een liedje, maar heb geen idee hoe het noemt of van wie het is. De enige zin die ik nog ken is "een kind met een kind". Het wordt gezongen door een man en het is een lied die ik vroeger vaar luisterde met mijn opa. Deze specifieke zin zongen we vaak samen. Hij heeft nu niet meer zo lang te leven en ik zou echt heel graag dit liedje terug vinden om het nog een keer samen met hem te luisteren. Kan iemand mij helpen? Ik zou je zo dankbaar zijn! Veel hoopvolle groetjes, Lune.
vanvelthoven theo vanvelthoven theo uit n.neeckxlaan 18/d 3920 lommel heeft geschreven op 8 september 2019 om 14:40
dag zou graag in bezit komen van bladmuziek van vlaamse zangers bijv. john larry e.d dit voor keyboard groetjes theo (0486353892)
Hoenraet Daan Hoenraet Daan uit Gent heeft geschreven op 1 september 2019 om 20:46
Mooie website! Ik heb trouwens een hele collectie singles van Vlaamse artiesten. Contacteer me gerust met jullie zoekertjes ๐Ÿ™‚
sam sam uit aalst heeft geschreven op 22 februari 2019 om 22:45
dank je dat je mijn idool paul severs zijn muziek ook afspeelt
Jacques Raymond en Ingriani Jacques Raymond en Ingriani uit Antwerpen heeft geschreven op 16 december 2018 om 12:11
Hoe fijn om al die vroegere collega's nog eens te horen en ook om iets over hen te lezen! Wijzelf zijn sinds december 2014 gestopt met optreden. Jacques na 60 jaar op de planken en Ingriani na 45 jaar... Gelukkig hebben we privรฉ nog veel contact met onze collega's van vroeger en genieten we van ons pensioen met het beluisteren van de mooie liedjes...
Paul Huyck Paul Huyck heeft geschreven op 10 november 2018 om 18:35
prachtig die vlaamse pareltjes vandaag
Louis Jacobs Louis Jacobs uit Montevideo heeft geschreven op 10 november 2018 om 18:34
Ik ben geboren en getogen Belg (54 jaren jong) die reeds 11 jaren in Montevideo woont. De VlaamseWonderJaren is de ideale zender voor mij. Ik heb een collectie CDs die ik heb meegebracht van Belgie. Die is echter maar klein in vergelijking met de rijkdom van deze zender. De vrije radios (in Belgie) spelen een (klein) deel van de gouwe ouwe muziek. De VlaamseWonderJaren speelt ze allemaal. Ik ben een heel tevreden luisteraar. Blijf alstublieft nog vele jaren actief ! ! ! Hartelijk dank. Louis Jacobs Mariano Uriarte 11500 Montevideo.
De Dije De Dije heeft geschreven op 10 november 2018 om 18:33
Super!! Wij luisteren al 9 uur non-stop!!!
Vlaamse Wonderjaren Vlaamse Wonderjaren heeft geschreven op 10 november 2018 om 16:27
Schrijf iets in ons gastenboek dat je wilt delen met de andere bezoekers van Vlaamse Wonderjaren. Aan welke Vlaamse artiesten of liedjes denk je graag terug? Wanneer en hoe ontdekte je ons radiostation? Wat is goed of minder goed aan Vlaamse Wonderjaren of wat kan beter?