Vlaamse Wonderjaren

Dit speelt nu bij Vlaamse Wonderjaren:

Marijn Devalck (1951)

Marijn Devalck – vandaag wordt hij 73 – scoorde al op 15-jarige leeftijd een resem Franstalige hitjes als Marino Falco. Pas in 1969 maakte hij zijn eerste Nederlandstalige single, maar Marijn werd in Vlaanderen als zanger helaas nooit echt naar waarde geschat.

Bij Vlaamse Wonderjaren hoor je volgende liedjes van Marino Falco/Marijn Devlack:

 • Die mooie melodie – 1971 (als Marino Falco)
 • Good Bye Dany Boy – 1969 (als Marino Falco)
 • Hopla met de beentjes Marie – 1975
 • Je lijkt op haar – 1978
 • Jommeke en compagnie – 1989
 • Jongen van tien – 1978
 • Koekebakke Ma – 1972 (als Marino Falco)
 • Lieveling – 1969 (als Marino Falco)
 • Oh little sister (oh little brother) – 1971 (als Marino Falco)
 • Vang het licht – 1986  (& Jessie)
 • Vannacht Wil Ik Alleen Zijn – 1978
 • Wilt er iemand? – 1969 (als Marino Falco)
 • Zevende hemel der liefde – 1969 (als Marino Falco)

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

« We Gotta Stop zing ik bijna nooit meer. Onlangs vroeg iemand naar dat nummer tijdens een intiem optreden. “Excuseer,” antwoordde ik, “dat zit helaas niet in ons repertoire”. “Dan wordt het hoog tijd dat je dat nummer er opnieuw insteekt”, riep die vrouw vanuit het publiek. “Mevrouw,” antwoordde ik, “er bestaan geweldige platenspelers. U kunt dat plaatje zo veel opleggen als u wilt. Maar vanavond speel ik waar ik zin in heb.” Het kan me niet meer schelen wat mensen van me denken. Milo (De Coster) zei vroeger weleens: “In de showbusiness moet je een paling zijn. Een diplomaat.” Dat heb ik nooit willen zijn. Ook vandaag zie ik nog veel artiesten die een rol spelen. Ik kan alleen maar medelijden hebben met hen. »Liliane Saint-Pierre
Knack - 5 december 2018