Vlaamse Wonderjaren

Dit speelt nu bij Vlaamse Wonderjaren:

Roger Baeten (1951)

Roger Baeten wordt vandaag 72. De meesten zullen hem nog vooral van dit hittrio (foto) uit 1973-’74 kennen. In de jaren ’80 werd hij producer en hitleverancier voor Salim Seghers, Danny & Conny Fabry en Pascal Laurent, terwijl hij ook enkele Engelstalige hits scoorde onder de naam B. Rodgers.

Bij Vlaamse Wonderjaren hoor je volgende liedjes van Roger Baeten:

  • Als Je Liefde Wil – 1973
  • Blijf Je Bij Mij
  • Een Mooie Brief – 1974
  • Ik Voel Me Goed.. Zo Dicht Bij Jou – 1974
  • Ik Zal Je Nooit Meer Vergeten – 1974
  • Liefde Zonder Liefde – 1974

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

« Ik ben muzikaal geschoold, dankzij mijn moeder volgde ik pianolessen. Mijn zangtalent werd verder ontwikkeld in het knapenkoor van het Sint-Fransiscus Xaverius Instituut. Ik leerde en speelde op jonge leeftijd piano, gitaar, accordeon, drums. Ik was lid van de SFX Speelschaar. »Norbert
Krant van West-Vlaanderen - 7 december 2018